Vem vinner Stockholm Open?

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
Vem vinner Stockholm Open 2024? odds & datum

Årets Stockholm Open bjuda på en stjärnspäckad ATP-turnering som definitivt är värd att följa, oavsett hur insatt du är i tennis. Casper Ruud, Grigor Dimitrov och Matteo Berrettini är bara några av namnen som gör det här till en stor tennisfest. Som alltid är det Kungliga Tennishallen som står skådeplats för en av de mest anrika ATP-tävlingarna.

Regerande mästare av Stockholm Open är veteranen Gaël Monfils, men fransmannen finns inte med i årets startfält. Oddsen tyder istället på en uppgörelse mellan aktuella världssjuan Andrey Rublev, den f.d Stockholm Open-vinnaren Tommy Paul och tidigare nämnda spelare.

Kort om Stockholm Open

Egentligen heter turneringen numera BNP Paribas Nordic Open, men Stockholm Open är fortfarande det mest kända namnet på världens äldsta ATP-tävling (inomhus). I år arrangeras tävlingen för 55:året och det förväntas omkring 30 000 besökare under tävlingsveckan. Här har legender som Björn Borg, John McEnroe och Stefan Edberg spelat, nämnda spelare har dessutom vunnit Stockholm Open.

Datum: 12 – 20 okt (singelfinal 20 okt, 15.00 svensk tid)

Deltagare: 24 spelare

Plats: Kungliga Tennishallen, Stockholm

Inför årets turnering är det stora namn med på deltagarlistan och absolut ett bevis för att ATP-tävlingen är ett viktigt inslag under tennisåret. Ett par topp-10 spelare och andra intressanta framtidsnamn med fina meriter.

Deltagare Stockholm Open 2024

Både norska Casper Ruud och bulgariska Grigor Dimitrov tillhör den absoluta världseliten inom tennis just nu. De är sedan tidigare klara för Stockholm Open och är definitivt turneringens största affischnamn. Dessutom valde toppspelaren Andrey Rublev att anmäla sig i sista stund, som en så kallad ”Late Entry”.

Men Stockholm Open bjuder även på intessanta uppstickare som Brandon Nakashima och Luciano Darderi. Samt Matteo Berrettini och Stan Wawrinka som båda har imponerat stort i tidigare Grand Slam-tävlingar. Alexei Popyerin ska också nämnas som en intressant spelare i årets Stockholm Open. Han besegrade bland annat Novak Djokovic i US Open.

Vem vinner Stockholm Open 2024?

En titt på oddsen inför turneringen är det ryskt favoritskap i Andrey Rublev. Ryssen blev klar för årets Stockholm Open bara några dagar innan turneringen drog igång. Ett spel på Rublev som Stockholm Open vinnare ger just nu 3.50 x pengarna hos NordicBet. Ett ganska högt vinnarodds alltså och det gäller även andra favoriter som exempelvis Dimitrov och Ruud. Skulle norrmannen lyckas i Kungliga Tennishallen ger det i skrivande stund 8.50 x insatsen hos samma spelbolag.

Odds Stockholm Open – NordicBet

Andrey Rublev 3.50
Grigor Dimitrov 4.25
Tommy Paul 5.00
Matteo Berrettini 6.50
Casper Ruud 8.50

Tips för att betta på Stockholm Open

NordicBet erbjuder inte bara vinnarodds på Stockholm Open utan även liveodds under turneringens gång. Du kan spela på odds i realtid redan vid kvalfasen och fram till det avgörande slutspelet. Missa inte att följa Stockholm Open via live stream eller på TV samtidigt som du provar på livebetting. Du kommer snabbt inse hur underhållande det är att betta live på tennis som inte sällan bjuder på långa och utdragna avgöranden!

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 14 oktober, 2024