Så ser du US Open 2024 live stream hos bet365

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
US Open 2024 live stream gratis utan kostnad bet365

Den 26 augusti är det dags för årets sista Grand Slam i tennis igång när US Open 2024 slår upp dörrarna till Flushing Meadows i New York. Hos bet365 kan du redan nu spana in oddsen på US Open. Spela på vinnare eller lägg ett bet på turneringens inledande kvalmatcher. 

Du har även möjligheten att livestreama US Open matcher på bet365:s plattform. Lite längre ner i artikeln berättar vi mer om hur du går tillväga för att streama tennisturneringen. Och även andra liknande event eftersom bet365 livestreaming-tjänst fungerar likadant oavsett sport.

Franska Öppna-vinnaren Carlos Alcaraz är årets US Open-favorit. Enligt oddsen är hans närmaste utmanare italienaren Jannik Sinner och OS-guldmedaljören Novak Djokovic. 

Se & spela på US Open live stream utan kostnad hos bet365!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, konto hos bet365 krävs.

bet365 livestreaming-tjänst

Som registrerad kund hos bet365 kan du streama utvalda sportevent på plattformen. Dessa livesändningar går att hitta samlade under livestreaming. Ju närmare Grand Slam-turneringen vi kommer, desto mer information kommer du att kunna ta del av gällande vilka matcher som går att livestreama hos spelbolaget. I skrivande stund finns inga bekräftade uppgifter om US Open-streaming, men håll utkik på webbplatsen.

För att ta dig till livestreaming-sektionen hos bet365 klickar du på PLAY-ikonen som du hittar på sidan Liveodds. Sedan väljer du tennis för att se vilka US Open-matcher som går att streama. Det går även att få tillgång till streaming-sidan genom att välja tennis direkt från startsidans sidomenyn som är placerad till vänster på skärmen. Efter det väljer du Grand Slam-turneringen US Open för att ta dig till de matcher som är aktuella för livestream.

I viss mån erbjuder bet365 även ljudkommentering i samband med livestreaming av tennisturneringar. Du kan ta reda på om någon av US Open-matcherna har denna tjänst tillgänglig genom att spana efter högtalarikonen.

För att få tillgång till streamingtjänsten behöver du dock uppfylla en del krav, men mer om dessa längre ner. 

Till bet365

Få tillgång till bet365 livestream av US Open 2024 

Precis som vi var inne på inledningsvis behöver du vara registrerad spelare för att livestreama US Open hos bet365. Därutöver har spelbolaget även en del andra krav för att ge dig tillgång till streaming-sektionen. 

Livestreaming bet365 – krav:

  • Registrerad kund
  • Aktivt spelkonto (saldo på kontot alternativt lagt spel senaste 24 timmarna)

Så här gör du för att livestreama US Open (och andra sportevent):

  1. Logga in på ditt spelkonto hos bet365
  2. Gå till Liveodds högst upp på startsidan, alternativt:
    1. Välj “tennis” i vänstra menyn följt av “US Open”
  3. Välj en match som har play-ikonen bredvid sig
  4. Livestream kommer sedan att aktivera automatiskt

Livebetta på US Open

Ett tips för dig som kommer att livestreama US Open 2024 är att prova på livebetting. Det innebär att du lägger dina bets på en match i realtid, alltså när matchen spelas. Tjusningen med den här spelformen är att du följer dramat på courten via livestream samtidigt som du bettar. Det ger dig möjligheten att spela mer analytiskt utifrån dagsform, händelser i matchen och så vidare.

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 28 augusti, 2024