Så ser du Serie A live stream hos bet365

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Så ser du Serie A live stream hos bet365

Zlatan Ibrahimovic må inte längre vara en av anledningarna till att följa italiensk fotboll. Men det finns många andra argument till varför du ska passa på att livestreama Serie A den här säsongen. Flera av lagen har tagit sig till gruppspelet i Champions League och därför kan det så klart bli extra spännande att följa även den inhemska ligan i Italien. Dessutom är ju faktiskt Zlatan fortfarande engagerad i Serie A genom sin nya ”kostymroll” i Milan. 

Ett tips för att enkelt kunna ta del av matcher under Serie A-säsongen är att testa livestreaming hos bet365. I den här artikeln berättar vi mer i detalj om hur du går till väga för att få tillgång till tjänsten för att njuta av italiensk fotboll ända fram till vårkanten!

Är bet365 live stream gratis?

Det kostar ingenting att följa Serie A eller annan fotboll via livestream hos bet365, men det finns några krav för att få tillgång till tjänsten. Så det är inte gratis i den rätta bemärkelsen, men det kostar dig inget.

Istället för att betala någon avgift eller köpa ett abonnemang behöver du vara registrerad spelare på bet365:s plattform. Det är en enkel process som inte tar lång tid och allt sker online direkt på webbplatsen.

Till bet365

  • Gå till bet365 
  • Klicka på logga in och sedan “Bli medlem”
  • Fyll i formuläret – kom ihåg att använda bonuskod om du har en sådan
  • Verifiera ditt konto och bekräfta 

Ditt spelarkonto kommer att aktiveras omgående, vilket ger dig tillgång till bet365:s kompletta sportsbook och även livestreaming. Det är dock viktigt att aktivera ditt saldo för att kunna se Serie A matcher live, eller andra sportevent direkt. 

Se & spela på Serie A live stream utan kostnad hos bet365!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, konto hos bet365 krävs.

Serie A livestreaming från september till maj

De Serie A-matcher som går att live streama hos bet365 kommer att finnas tillgängliga i en lista på webbplatsen. Leta efter Play-ikonen som indikerar vilka matcher som streamas live och klicka igång den match du vill streama hos bet365. Det är inte säkert att du hittar en fulländad lista över säsongens Serie A streaming. Därför gäller det att kika in regelbundet på bet365 webbplats för att se vilka matcher från en Serie A-omgång som går att livestreama. 

Kort om Italiens högsta fotbollsliga

Den italienska högsta ligan i fotboll har varit aktiv sedan slutet av 1920-talet och sett till de europeiska proffsligorna brukar den anses som en av de fyra bästa. I Italien är fotboll en av de största sporterna och en folkidrott som engagerar människor och samhällen på ett otroligt sätt.

Klubben som vinner Serie A blir ny ägare av “Scudetton” och ligasegern ger även en direktbiljett till Champions League-kvalet. Dessutom får Serie A-vinnaren möta det lag som vunnit Coppa Italia, alltså den italienska Supercupen.

Om du planerar att streama Serie A på bet365 kan det vara bra att känna till hur matchprogrammet ser ut. Men även vilka tider matcherna spelas under säsongen. Det kan nämligen variera en hel del eftersom att vissa helgmatcher går så tidigt som 12:30 medan andra spelas på kvällen. 

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 18 september, 2024