Så ser du MLS live stream hos bet365

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Så ser du MLS live stream hos bet365

Intresset för den amerikanska fotbollsligan fortsätter att öka och med världsstjärnor som Lionel Messi och Luis Suarez är det många som vill följa MLS via live stream. Den snabba utvecklingen av ligan har gjort att fler fått upp ögonen för det som händer inom sporten på andra sidan Atlanten. Därför är det välkommet att kunna live streama MLS från Sverige tack vare bet365:s smidiga streaming-tjänst.

För dig som vill följa ligan är tipset att spana in det globala spelbolaget bet365 som erbjuder live stream av MLS. Med svensk spellicens är bet365 ett tryggt val av streamingplattform och det enda du behöver göra är att registrera dig på webbplatsen.

I den här artikeln berättar vi mer om hur du följer MLS via live stream hos bet365. Från registrering till direkt tillgång till MLS streaming hos en och samma aktör!

Till bet365

Kort om att streama MLS live

Att streama Major League Socker innebär att du ser matcher i realtid på din enhet (mobil, surfplatta eller dator) via en webbplats. I detta fall hänvisar vi till bet365 som är en av de ledande spelbolagen när det gäller live streaming av MLS och andra fotbollsligor. Du laddar alltså inte ner något material utan följer MLS direkt via live stream online.

Eftersom bet365 har svensk licens utfärdad av Spelinspektionen är spelbolagets MLS live stream fullt laglig. Du tar del av tjänsten via ditt medlemskap hos bet365, vilket vi kommer att berätta mer om lite längre ner i den här artikeln.

MLS består av totalt 29 lag som är uppdelade i Eastern- och Western Conference. Vinnaren av Major League Socker är det lag som står som slutlig segrare i MLS Cup Playoffs (slutspelet). Men laget som avslutar grundserien med flest poäng vinner ”Supporters’ Shield”. Du kan live streama MLS under hela säsongen, från Conference-matcherna till de avgörande slutspelsmatcherna.

Registrera dig på bet365 för MLS live stream

Du streamar MLS live hos bet365 genom att vara medlem på spelbolagets svenska webbplats. Det innebär att du alltså inte betalar några extra avgifter för att live streama, men det finns andra krav som måste uppfyllas. Bland annat behöver du ha ett aktivt spelsaldo eller ha lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna.

För att registrera dig, gör såhär:

  • Gå in på bet365:s svenska webbplats 
  • Klicka på Logga in/Bli medlem
  • Ange personuppgifter
  • Bonuskod? Ange den!
  • Bekräfta med bankidentifikation
  • Logga in och börja live streama MLS

Till bet365

Var hittar jag live stream från MLS?

Efter att du genomfört registreringen på bet365:s svenska webbplats får du direkt tillgång till spelbolagets streamingutbud i Sverige. Du kan alltså omgående börja live streama MLS, så vida det finns tillgängliga matcher att se i realtid.

För att hitta fram till MLS-matcher på bet365 behöver du leta efter Play-ikonen som indikerar vilka event som går att se via live stream. Klicka på ”Liveodds”, sedan ”fotboll” och därefter väljer du Major League Socker. Då kommer du att se vilka matcher som går att live streama från MLS i USA.

Ett annat sätt att ta dig fram till MLS-streaming är att välja ”fotboll” direkt i den vänstra menyn på startsidan. Du kör på det som känns smidigast för dig!

Livebetta på MLS

Vill du få ut mer än bara live stream av MLS är tipset att prova på livebetting. Det innebär att du tippar på matcher i realtid och det här går att göra samtidigt som du streamar MLS hos bet365. Eftersom du följer matchutvecklingen kan det öppna upp för intressanta oddspel i realtid – odds som annars hade varit svåra att spekulera kring i förväg.

Kom ihåg att det alltid gynnar ditt bettande att vara påläst om MLS under säsongens gång. På nätet hittar du numera bra information om spelade matcher, men även intressanta spekulativa artiklar om lagens prestation. I takt med att MLS växer sig större som professionell fotbollsliga kommer också den mediala uppmärksamheten boosta. Vi kan därmed förvänta oss ännu mera täckning från Sverige av Major League Soccer-säsongen.

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 22 oktober, 2024