Så ser du La Liga live stream hos bet365

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Så ser du La Liga live stream hos bet365

Den spanska högstaligan i fotboll är enligt många Europas bästa liga tillsammans med Premier League. Även Bundesliga och Serie A utmanar, men det är något speciellt med la Liga. Här spelar nämligen flera av världens bästa fotbollsspelare och storlag som Real Madrid, Barcelona och Atlético Madrid är återkommande kandidater även i Europaspel. För dig som vill njuta av spansk fotboll på ett enkelt sätt direkt framför skärmen är La Liga live stream hos bet365 det optimala tipset. 

Det här är en artikel för dig som vill veta mer om hur du får tillgång till streaming av La Liga på bet365:s plattform för oddsspel. Vi guidar dig till streamingtjänsten och förklarar hur du ser La Liga 2024/2025 på spelbolagets webbplats. 

Krav för att se La Liga via live stream hos bet365

Ett alternativ till de traditionella TV-sändningarna är att streama europeiska ligamatcher hos spelbolaget bet365. Intresset för den här typen av fotbollssändningar har ökat i takt med att fler väljer att betta på fotboll. Hos bet365 har du möjligheten att spela på odds samtidigt som du streamar en och samma match. Det här kallas för livebetting och är ett hett tips till dig som vill få ut mer av ditt intresse för både fotboll och betting. På bet365 bettingsida hittar du regelbundet La Liga-matcher att både betta på och streama i realtid. 

Men för att kunna ta del av bet365 livestreaming av La Liga 2024/25 behöver du uppfylla en del krav. Du behöver exempelvis vara fyllda 18 år, vara bosatt i Sverige samt ha ett spelkonto hos bet365. Men däremot finns inga krav på abonnemang eller att köpa avgiftsbelagda tjänster.  

Bli medlem hos bet365:

  • Gå in på bet365:s svenska webbplats 
  • Klicka på Logga in/Bli medlem
  • Fyll i formuläret direkt på skärmen
  • Har du en bonuskod, kom ihåg att ange den
  • Bekräfta ditt nya konto med BankID

Efter registreringen kommer du automatiskt att få direkt tillgång till allt spelutbud hos bet365. Dessutom kan du som registrerad spelare livestreama tillgängliga event på plattformen. Använd dig av Play-ikonen för att leta fram samtliga La Liga-matcher som går att livestreama. Hur många matcher från La Liga som går att streama varierar, men de som finns i listan kostar inget extra att följa via bet365:s streamingtjänst.

Kort om La Liga – Spaniens högsta fotbollsliga

Primera Division, La Liga – kärt namn har fler än ett namn och det gäller för den spanska proffsligan i fotboll. Med topplag som Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid och andra kända klubbar som Sevilla, Celta Vigo och Villarreal är det här en av Europas hetaste ligor. Under historiens gång har vi sett världsstjärnor som Zidane, Beckham, Ronaldinho, Iniesta och till och med Zlatan. 

I år drog La Liga-säsongen igång omkring mitten av augusti och framåt maj 2025 kommer vi att ha en ligamästare. Under hela perioden har du möjligheten att livestreama La Liga hos bet365, se bara till att registrera dig för att få full tillgång till tjänsten!

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 18 september, 2024