Oddsen på nästa tränare för Man United efter Ten Hag

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Oddsen på nästa tränare för Manchester United efter Ten Haag

Det är uppförsbacke för Manchester United och klubbens tränare Erik ten Hag har det svettigt. Mycket talar nu för att han inte blir kvar särskilt länge i klubben. Därför har även oddsen på vem som ska ta över rollen börjat dyka upp hos spelbolagen.

I den här artikeln kan du läsa mer om spekulationerna kring United och ten Hag. Vi ger dig de senaste oddsen på vem som blir Uniteds nästa tränare. Dessutom oddsen på andra tränare som förväntas bli kortvariga som tränare i Premier League denna säsong.

Nistelrooy eller Southgate nya tränarkandidater

Manchester United har en ganska tafflig säsong bakom sig där klubben bland annat misslyckades med att ta en plats till Champions League. Detta trots att de faktiskt vann FA Cupen förra året. Och den som har det hetast runt öronen är så klart Erik ten Hag som varit tränare i United sedan 2022. Nederländaren kom till Manchester efter att ha gjort succé i Ajax där han tog laget hela vägen till CL-final efter att ha slagit ut storlag som Real Madrid och Juventus.

Efter att United förlorade mot Liverpool hemma har diskussionen kring ten Hags avgång återigen trappats upp. Så pass att spelbolagen varit snabba med att få ut odds på nya tänkbara tränare att ta över i United.

Ruud Van Nistelrooy är en sann United-profil efter att ha varit en av klubbens stora målskyttar under tidigt 2000-tal. Han är sedan i somras tillbaka i United där han varit assisterande tränare till ten Hag och många spekulerar nu kring att Van Nistelrooy kan ta över spakarna. Gareth Southgate, Englands före detta förbundskapten, är också en av kandidaterna att bli Uniteds nästa tränare. Han spelas till Unibets näst lägsta odds just nu. Efter många år som framstående tränare i Bayern Munchen är nu Thomas Tuchel fri för nya uppdrag. Han tillhör också favoriterna att ta över i Manchester United.

Vem tar över som tränare i Manchester United – odds:

Ruud Van Nistelrooy 3.00
Gareth Southgate 4.00
Thomas Tuchel 9.00
Kieran McKenna 12.00
Graham Potter 15.00

Till Unibet

Betting på att Erik ten Hag får sparken härnäst

Du kan även spela direkt på vem som blir nästa tränare att sluta i Premier League. Unibet erbjuder denna specialare och här hittar vi Erik ten Hag som favorit till låga oddset 1.57. Det är knappast någon annan tränare som befinner sig i samma blåsväder just nu. Eventuellt skulle Russel Martin hinna före eftersom han har det tufft att axla tränarrollen i Southampton. Klubben är nu näst sist i tabellen.

Vem blir nästa Premier League-tränare att sluta – oddsen (Unibet):

Erik ten Hag (Man U) 1.57
Russel Martin (Southampton) 4.00
Gary O´Neil (Wolverhampton) 7.00
Sean Dyche (Everton) 10.00

Till Unibet

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 3 oktober, 2024