Jake Paul vs Mike Perry

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Jake Paul vs Mike Perry - odds, datum, svensk tid, stream

Det var ursprungligen menat att Jake Paul skulle möta legenden Mike Tyson den 20 juli, men den forne mästaren fick ställa in på grund av magsår. Den fighten är istället planerad att ske någon gång mot slutet av året. Men Paul kommer inte att vila utan går istället match mot den före detta UCF-fightern Mike Perry på samma datum. Med bara ett par veckors varsel tackade Perry ja till mötet som kommer att äga rum på Amalie Arena i Tampa, Florida.

Hur stora prispengar som ligger i potten inför fighten mellan Paul och Perry är i skrivande stund okänt. Men som bakgrund kan vi berätta att Jake Paul kammade hem över 1 miljon dollar i fighten mot Nate Robinson och omkring 2 miljoner dollar i Tyron Woodley-matchen. Samtidigt hör det till sammanhanget att Mike Perry är ett av de tuffaste motståndaren hittills för Jake Paul.

Häng med för att ta reda på mer om matchen mellan “The Problem Child” Jake Paul och MMA-fightern Mike Perry. 

Korta fakta inför fighten

Det var alltså tidigare tänkt att Jake Paul skulle gå match mot Mike Tyson den 20 juli i Texas. Men när den legendariska tungviktaren blev krasslig fick allt en ny vändning och nu är det alltså Paul vs Perry i Florida som gäller. Totalt ska dessa fighters gå åtta ronder på Amalie Arena i Tampa Bay och vi snackar cruiservikt som alltså är en viktklass mellan lätt tungvikt och tungvikt.

Inför matchen är Jake Pauls matchfacit 9-1 på totalt 10 matcher i karriären.  Av dessa har han vunnit sex på KO. Perry, å andra sidan, är ett stort namn inom BKFC och före detta UFC-utövare med ett MMA-facit på 14-8, och även han har ett fint KO-rekord (11). Men det bör nämnas att Perry är en mindre fighter och han har inte gått en professionell boxningsmatch sedan 2015. 

Streama Jake Paul vs Mike Perry

För dig som vill följa fighten är tipset att spana in vilka spelbolag som möjligtvis streamar Paul vs Perry live. I skrivande stund finns det ingen information huruvida Unibet eller bet365 kommer att streama fighten, men chansen finns så se till att hålla dig uppdaterad. 

Annars finns en möjlighet att se Paul mot Perry via streamingtjänsten DAZN som du får tillgång till genom abonnemang.

Jake Paul favorit enligt oddsen

Just nu ser det ut som att Jake Paul har störst chans att vinna fighten. Favoriten spelas till det låga oddset 1.30 hos Unibet. Vinner istället Mike Perry betalar samma spelbolag ut 3.45 x pengarna. Hos Unibet erbjuds det just nu två olika spel på Paul – Perry; antingen spelar du på 1X2 eller kampodds där oavgjort resultat inte finns med i spelet. Ett bet på kampodds inför Jake Paul vs Mike Perry ligger aningen lägre än det vanliga matchoddset.

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 15 juli, 2024