Formel 1: Inför Ungerns GP

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Ungerns GP 2024 - odds. datum, stream, svensk tid, speltips

13:e deltävling i F1-VM och Ungern är skådeplatsen för det fartfyllda spektaklet. Närmare bestämt den nästa 4,4 kilometer långa Hungaroring-banan där förarna ska köra totalt 70 varv. Det blev ingen vinst för Max Verstappen senast i Storbritanniens GP, men nederländaren är fortfarande favorit inför Ungerns GP och spelas just nu till 1.67 hos Unibet.

Plats: Budapest, Ungern

Datum och svensk tid: 21 juli, kl. 15.00

Total längd: 306.63 kilometer

Vinnare 2023: Max Verstappen

Precis som vanligt börjar Ungerns GP med träning följt av kval och slutligen loppet på söndagen den 21 juli. 

Kort om Ungerns GP

Det ungerska namnet på Ungerns GP är Magyar Nagyddij och loppet har anor ända sedan 30-talet då den första VM-tävlingen kördes i landet. Men ursprungligen gick Ungerns GP på en bana belägen i parken Népliget inne i Budapest. Politik och krigstider satte dock stopp för Ungerns Grand Prix under många år för att sedan återigen invigas i slutet av 80-talet. 

Idag körs Ungerns GP på Hungaroring-banan där mästaren Max Verstappen vann senast det begav sig. Inför årets upplaga av Ungerns GP är återigen Verstappen tippad vinnare. Det kommer dock bli spännande att följa Ungerns GP, för i den senaste VM-deltävlingen, Storbritanniens GP, gick Lewis Hamilton mot oddsen och vann racet före den regerande mästaren. 

Program Ungerns GP 2024 – datum och svensk tid

  • Träningspass 1: 19 juli, kl.13:30
  • Träningspass 2: 19 juli, kl. 17:00
  • Träningspass 3: 20 juli, kl. 12:30
  • Kval: 20 juli, kl. 16:00 
  • VM-deltävling: 21 juli, 15:00

Ungerns GP på TV & stream

Vill du följa VM-loppet på Hungaroring helgen den 19 – 21 juli är det Viaplay som gäller. Se till att införskaffa paketet Viaplay Total där du får direkt tillgång till alla deltävlingar i F1-VM 2024. Du kan följa Ungerns GP på TV eller direkt via stream i mobilen, dessutom väljer du själv om du ska se loppet live eller i efterhand. 

Viaplay streamar även träningar och kvalet i Ungerns Grand Prix, så du behöver alltså inte komplettera med fler tjänster eller ratta in en annan kanal. Här har du allt på en och samma plats under GP-helgen i Ungern, hur smidigt som helst. 

Aktuella odds på Ungerns GP

Max Verstappen har dominerat F1-världen under senare år och det mesta tyder på att han även kommer ta hem 2024 års VM-titel. Men å andra sidan har det nu gått två race i raken utan att Nederländaren tagit sig in som etta. Senast imponerade Lewis Hamilton på hemmaplan i Storbritanniens GP och i loppet innan var det George Russell som segrade. 

Inför Ungerns GP är dock Verstappen favorit och spelbolagen är tämligen säkra på att den regerande mästaren kör in först i mål. Däremot är oddsen lite tightare mellan utmanare än tidigare så det är definitivt ett utmärkt tillfälle att betta inför Ungerns GP.

Vinnarodds 2024 Ungerns GP (Unibet):

Max Verstappen Red Bull 1.67
Lando Norris McLaren 4.00
Oscar Piastri McLaren 8.00
George Russell Mercedes 9.00
Lewis Hamilton Mercedes 10.00

Speltips inför Ungerns GP

Ett litet insider-tips för dig som gillar att tippa på F1 och funderar på att lägga ett bet på Ungerns GP är att spana in olika odds på loppet. Du kan så klart spela på vem som vinner Ungerns Grand Prix, men det går även att lägga ett spel på att en förare ska bli topp 2 eller topp 3. Och det är dessutom spännande att spela på VM-titeln, för nu är vi redan halvvägs, så att tippa på vem som vinner F1 VM 2024 börjar bli riktigt aktuellt!

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 11 juli, 2024