Champions League: Så lottades nya gruppspelet

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Champions League-gruppspelet odds 2024

Nu har spelschemat spikats för matcherna i CL-gruppspelet som drar igång under hösten. Lottningen av Champions League skiljer sig en hel del åt det tidigare upplägget. Bland annat kommer gruppspelet nu att fungera som en liga där samtliga 36 lottade lag ingår. Ett syfte med förändringarna av gruppspelet är att turneringen, i en tidigare fas, ska innehålla fler matcher mellan de stora lagen. Dessutom ökar detta konkurrensen genom hela gruppspelet.

Vi har flera stormöten att se fram emot under Champions Leagues gruppspelet den här säsongen. Ett exempel är Real Madrid vs Borussia Dortmund som alltså blir en spännande repris av den senaste CL-finalen. Manchester City kommer dessutom att möta Paris Saint-Germain och redan i den första omgången av gruppspelet i Champions League tar Milan emot Liverpool.

I den här artikeln ger vi dig all fakta inför gruppspelet i Europas mest prestigefyllda turnering. Ett utmärkt som underlag för dig som vill betta på höstens kommande gruppspel i Champions League!

Heta matcher & oddsen

Till Unibet

Milan vs Liverpool 3.75 3.70 1.90
Juventus vs PSV 1.72 3.80 4.75
Manchester City vs Inter 1.50 4.75 6.00
Atlético Madrid vs RB Leipzig 1.85 3.85 4.00

Spelschemat för hela gruppspelet >

De går direkt till slutspelet

Nya Champions League regler 2024/25 påverkar möjligheten att ett lag kan få en andra chans i turneringen. När klubbarna spelat klart alla matcher utan att ta sig till slutspelet är det helt enkelt färdigspelat. De åtta bästa klubbarna efter seriespelet i Champions League kommer att gå direkt till slutspel där åttondelsfinalerna tar vid. Lag 9 till 24 går till playoff med chansen att spela vidare, men för lag 25 till 36 är säsongens CL-spel över.

Oddsen på vem som vinner Champions League

Redan nu kan du spela Champions League mästare 2024/25 hos Unibet. Favorit att vinna Champions League är just nu Manchester City till oddset 3.50. Upprepar istället de regerande mästarna, Real Madrid, sin bedrift från förra säsongen betalar spelbolaget 4.50 x pengarna. Arsenal, Bayern München och Liverpool är också med och utmanar, sett till oddsen på vem som vinner Champions League i maj 2025.

Till Unibet

Manchester City 3.50
Real Madrid 4.50
Arsenal 8.50
Bayern München 11.00
Liverpool 13.00

Heta specialspel på Champions League

Gillar du annorlunda odds på Champions League än vinnarspel är tipset att spana in Unibets specialspel. Just nu kan du exempelvis betta på om det blir final mellan två lag från samma inhemska liga. I samma sektion hittar du även odds på vinnarens nationalitet. Ett spel på ”England” spelas till oddset 1.90 och ”Spanien” till 2.85.

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 11 september, 2024