Anthony Joshua vs Daniel Dubois

Daniel Dubois vs Anthony Joshua, odds, boxning, matchkort, datum, svensk tid, stream & tv, speltips - vem vinner?

Oleksandr Usyk bekräftade nyligen att han inte kommer att boxas om IBF-bältet 2024. Det innebär att det istället blir Anthony Joshua och Daniel Dubois som möts i titelfighten. Matchen kommer att äga rum den 21 september och det är Wembley i London som står värd för eventet. Passande med tanke på att det blir “hemmaplan” för båda boxarna!

Detta matchkort är planerat att dra igång klockan 19.30 lokal tid i London, vilket innebär att fighten sker 20.30 svensk tid. Joshua är helt klart favorit att vinna fighten, men mycket kan hända. Och inte minst i boxningsvärlden där allt är under helspänn fram till matchstart!

Vill du betta på den här fighten kommer den här artikeln att vara till din hjälp. Här ger vi dig underlag inför matchen och tipsar om streaming och intressanta odds på Joshua vs Dubois.  

Odds & speltips – vem vinner?

Ska vi tro oddsen är det Anthony Joshua som tar hem den här fighten. Han är spelbolagens favorit och spelas just nu till det ganska låga oddset 1.22 hos Unibet. AJ har mött tufft motstånd i Ngannou, Wallin och Helenius i sina senaste tre matcher. Samtliga slutade med seger för britten och han övertygade med sina klockrena träffar, snabbhet och atletiska fysik. Joshua har världstitlar med i bagaget och vinner han mästarfighten mot Dubois återtar han en av dessa.  

På Wembley är det landsmannen Daniel Dubois som utmanar Joshua om IBF-världstiteln. Inför hans senaste match mot Filip Hrgovic var det många som tvivlade på Dubois. Men skeptikerna fick istället se en stark Dubois som visade att han är tillbaka i toppen av tungviktare. Med en explosiv högerhand och mycket muskler är det här en boxare av världsklass som kan utmana Joshua om titeln. 

Vinnarodds Joshua vs Dubois (Unibet):

Anthony Joshua 1.22
Daniel Dubois 4.70

Följ Joshua vs Dubois via stream & TV

För dig som vill titta på fighten finns ett par olika alternativ. Har du tillgång till streaming-plattformen DAZN kan du se Anthony Joshua vs Dubois via live stream. Därutöver har du i vissa fall även chansen att streama boxningsfighter som denna hos olika spelbolag. Unibet och bet365 är två exempel på spelbolag som erbjuder live stream av utvalda event. Skulle det längre fram visa sig att Joshua vs Dubois streamas hos något av dessa behöver du vara registrerad medlem samt ha ett aktivt spelsaldo. 

Personlig reflektion inför Anthony Joshua och Daniel Dubois

Vi har ett spännande matchkort att se fram emot på Wembley, inte minst med tanke på att båda boxarna har en riktigt tuff och aggressiv stil. Ska jag spekulera kring matchen är mitt tips att AJ tar hem det här i slutändan. Ett möjligt scenarie är att Dubois inte riktigt hinner med i sjätte eller sjunde ronden. Dubois fötter är nämligen lite slöare än den förstnämnda som dessutom visat på styrka mot slutronderna. Unibet erbjuder just nu oddset 1.86 på under 7.5 ronder. Dessutom går det att betta på rond vinnare, här ger exempelvis en Joshua-seger i den sjätte ronden 10 x pengarna!

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 7 september, 2024