Inför UFC 308 & Whittaker vs Chimaev

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.
Inför UFC 308 & Whittaker vs Chimaev, odds, datum, svensk tid

Den 26 oktober är australienaren Robert Whittaker och svensk-tjetjenska Khamzat Chinaev ett av de stora matchkorten när UFC 308 äger rum i Abu Dhabi. Den sistnämnde har å andra sidan tvingats ställa in tidigare matcher i sista stund, vilket gör att många fortfarande är osäkra på om den här duellen faktiskt kommer att ske. Men utgår vi från att Chimaev är frisk och går ut i ringen mot utmanaren Whittaker är tjetjenens vinnarodds segervissa.

Hos LeoVegas kan du just nu spela på Chimaev till oddset 1.49. En seger för Robert Whittaker skulle däremot ge dig lite större utdelning, nämligen 2.63 x pengarna. Spelbolaget erbjuder dessutom live stream av UFC 308.

Till LeoVegas

Mästartitel på spel inför UFC 308

För 20:e gången arrangerar UFC gala på Etihad Arena i Abu Dhabi och för inte särskilt länge sedan var det här som Cory Sandhagen blev besegrad av Umar Nurmagomedov. UFC 308 har två huvudmatcher, varav Robert Whittaker vs Khamzat Chimaev är en av dessa.

Matchfakta:

Whittaker Chimaev
33 Ålder 30
1,83 m Längd 1,88 m
83,9 kg Vikt 83,9 kg
186,7 cm Räckvidd 190,5 cm

Robert Whittaker

Australiensaren Whittaker förlorade mot den tidigare mellanviktsmästaren Dricus du Plessis för ett år sedan, men har sedan dess fått med sig två raka segrar. Så nu är Whittakers förhoppning om en revanschmatch. Men då gäller det att först besegra just ingen mindre än Chimaev, den tidigare svenska mästaren i fristilsbrottning.

Khamzat Chimaev

Den tuffa tjetjen-svensken har dragit med hälsoproblem på senare år, men trots detta är han fortfarande en av de mest besvärliga motståndarna att möta i ringen. Han är en sann atlet och en grym brottare i grunden. Whittaker är matchens högoddsare, men så är det MMA som gäller och inte brottning. Det är något Whittaker själv har påpekat vara till hans fördel. Australienaren menar att han är en mer komplett MMA-fighter i jämförelse med Chimaev.

Samtidigt kan vi bara konstatera att Khamzat Chimaev är obesegrad på 13 matcher. Det har dock blivit lite tråkig tradition för Chimaev att behöva ställa in planerade matcher. Sjukdom har varit orsaken och de senaste fem åren har han dragit sig ur inte mindre än fyra UFC-fighter. Därför råder det viss spekulation kring att Chimaev även denna gång kommer att dra sig ur.

Datum & svensk tid – UFC 308

Whittaker och Chimaev går upp i ringen någon gång under kvällen den 26 oktober. Matchkortet är galans huvudmatch tillsammans med Topuria vs Holloway. Det har inte bekräftats någon tid för matcherna ännu, mer än att UFC 308-galan kommer att starta omkring klockan 20.00. Med andra ord gäller det att sitta bänkad klockan 18.00 svensk tid för att följa UFC 308. Längre ner i den här artikeln berättar vi mer om hur du gör för att streama Whittaker vs Chimaev.

Whittaker vs Chimaev odds hos LeoVegas

Vinnarodds på Robert Whittaker – 2.63

Vinnarodds på Khamzat Chimaev – 1.49

Till LeoVegas

TV & streaming UFC 308

För dig som vill följa UFC 308 via live stream finns flera alternativ. Ett tips är att registrera dig hos LeoVegas eftersom att spelbolaget erbjuder UFC 308 galan som live stream. Du kan behöva aktivera ditt spelsaldo för att få tillgång, men i övrigt är det inga ytterligare avgifter för att streama UFC-eventet den 26 oktober. Dessutom kan du betta på galan i samma veva som du live streamar UFC 308.

Föredrar du att se UFC via vanlig TV-kanal är det Viaplay som har rättigheter för att sända MMA och UFC. Du får direkt tillgång till kanalens innehåll genom att köpa Viaplay Total som du sedan betalar månadsvis för att använda. Abonnemanget går att avsluta när du önskar.

Till Viaplay

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 8 oktober, 2024