Så ser du NHL live stream hos bet365

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
NHL stream hos bet365

Det är nedräkning tills det att världens bästa ishockeyliga drar igång och bet365 erbjuder NHL live stream under säsongens gång. Som medlem hos spelbolaget får du fri tillgång till streamingtjänsten som alltså inkluderar ett urval av NHL-matcher.

Är du nyfiken på att veta mer om hur du livestreamar NHL hos bet365 har du hittat helt rätt. I den här artikeln guidar vi dig till spelbolagets smidiga hockeysändningar direkt på plattformen.

Live streama NHL som bet365-medlem

Det enda du behöver göra för att ta del av all streaming som erbjuds hos det globala spelbolaget är att registrera dig. När du blivit medlem har du sedan fri tillgång till det kompletta utbudet av livestreamade sportsändningar på plattformen. Däribland matcher från den amerikanska ishockeyligan NHL där det just nu finns många svenska spelare. Victor Hedman i Tampa Bay, Filip Forsberg i Nashville, Rasmus Dahlin i Buffalo och Elias Pettersson i Vancouver för att nämna några av våra svenska NHL-stjärnor.

För att följa NHL via live stream hos bet365 behöver du ett aktivt spelarkonto. Registreringen är enkel och går på ett ögonblick, gör såhär:

  • Navigera till bet365:s hemsida (den svenska)
  • Klicka på Logga in/Bli medlem
  • Ange dina uppgifter på skärmen (har du en bonuskod, ange även den)
  • Bekräfta kontot med ditt BankID

Efter att ha genomfört registreringsprocessen kommer du att få direkt tillgång till utbudet på spelbolagets plattform.

Till bet365

Är det gratis att livestreama NHL hos bet365?

Du behöver inte betala någon avgift för att streama NHL och annan sport på plattformen. Däremot behöver du aktivera ditt spelsaldo för att få tillgång till NHL-streamingen. Det gör du genom att sätta in en slant på kontot. Har du lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna är även det giltigt för att få tillgång till NHL-streaming.

Se & spela på NHL live stream utan kostnad hos bet365!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, konto hos bet365 krävs.

Spela och se på NHL stream

I Sverige har bet365 svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen, vilket innebär att du är i trygga händer oavsett du live streamar NHL eller lägger ett bet. Svenska myndigheter kontrollerar nämligen att bet365 följer alla regler och riktlinjer för spel och streaming online i Sverige.

Om du vill streama NHL live den här säsongen gäller det att hålla utkik efter Play-ikonen hos bet365. Den indikerar vilka event som går att se direkt på plattformen och letar du NHL-matcher att live streama kommer dessa att listas med Play-knappen.

Du hittar fram till samtliga livestreamade event genom att gå till sidan för ”Liveodds”. Sedan väljer du ishockey och du ser då även de NHL-matcher som går att livestreama på plattformen. Här går det dessutom smidigt att livebetta samtidigt som du streamar NHL matcher live. Ett annat sätt att ta dig till NHL-streamingen är att klicka på ”ishockey” direkt i menyn på startsidan.

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 8 oktober, 2024