Formel 1: Inför Singapores GP 2024

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Inför Singapores GP 2024 - odds, datum, speltips

Senast var det Baku som stod värd för F1-VM och nu stundar Singapores GP som är det 18:e av totalt 24 race i VM 2024. Loppet äger rum på Marina Bay Street Circuit som är en tuff bana, inte minst eftersom att förarna kör på natten, lokal tid. Det här bidrar så klart extra spänning till Singapores GP som du dessutom kan livestreama hos Viaplay som sänder hela VM-säsongen.

För Red Bull är helgens lopp mycket viktigt med tanke på att det gått knackligt för stallets förare på slutet. Det har gått sju race utan att verstappen har lyckats ta sig tillbaka till toppen. Senast i Azerbajdzjan var det Ocar Piastri och MacLaren som vann. Nederländaren leder dock fortfarande totalrankingen före Norris som för övrigt är favorit inför Singapores GP. Red Bulls ”andreman”, Perez, ligger för tillfället åtta i VM-rankingen.

F1 Singapore GP 2024 drar igång på söndagen den 22 september klockan 14.00 svensk tid. Vem tror du tar hem segern? Lando Norris är just nu favorit att vinna Singapores Grand Prix och näst lägst odds har Baku-segraren Piastri.

Kort om banan

Stadsbanan Marina Bay Street Circuit innebär utmanande körning för förarna som totalt ska köra 61 varv på den 5 063 km långa banan. Utöver att köra i mörker ska förarna även ta sig igenom 23 kurvor på ojämnt asfaltsunderlag.

Banan ligger inne i pulserande Singapore city och även för åskådarna är nattloppet en upplevelse med stadshorisonten som bakgrundskuliss.

Schema för loppen under Singapores GP 2024

Program Datum Tid (svensk tid)
Träningspass 1 Fredag 20 September 11:30 – 12:30
Träningspass 2 Fredag 20 September 15:00 – 16:00
Träningspass 3 Lördag 21 September 11:30 – 12:30
Kvalrace Lördag 21 September 15:00 – 16:00
Race Lördag 22 September 14:00 – 16:00

Vem vinner Singapores GP 2024 – så säger oddsen

Inför den 18:e GP-tävlingen för året är Lando Norris favorit att vinna i Singapore till helgen. Britten har en fin säsong i bagaget med två segrar och fina placeringar som genererat poäng. Hos Unibet kan du just nu betta på Norris till fina oddset 2.75. Dessutom erbjuds spel på vinnande stall, i detta fall McLaren, till 1.80.

Utmanare inför Singapores Grand Prix är Norris stallkamrat Piastri och Ferraris Leclerc.

Odds vinnare Singapores GP (Unibet)

Lando Norris 2.75

Oscar Piastri 5.00

Charles Leclerc 5.00

Betta på Singapores Grand Prix

Vill du spela på F1-oddsen inför Singapores GP är Unibet ett utmärkt alterativ. Här kan du välja mellan spel på vinnare i loppet, vinnare kval och specialspel. Det sistnämnda kan exempelvis vara att Verstappen slutar topp 2 eller att Norris vinner loppet och har snabbaste varvet. Dessutom går det redan nu att lägga ett bet på säsongsspel och vem som vinner Formel 1 VM 2024.

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 17 september, 2024