Vem vinner Premier League 2024/2025?

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
Vem vinner Premier League 2024/2025? Odds & speltips

Den 33:e upplagan av Premier League drar igång fredagen den 17 augusti och pågår fram till den 25 maj 2025. Regerande mästarna Manchester City har nu vunnit ligan fyra gånger på raken och det blir intressant att se vilka lag som inleder säsongen bäst. Blir det återigen Arsenal, Liverpool och Man City i toppen eller kommer vi att få se andra klubbar utmana om titeln?

I den nedre delen av tabellen är det många som tror att nykomlingarna Southampton, Ipswich och Leicester kommer att hamna. Men som vanligt när det gäller fotboll och sport kan mycket hända under en säsong. Därför är det extra kul att betta på vem som vinner Premier League 2024/2025 redan nu. Dessutom finns det så många andra spännande spel att spana in. Som exempelvis topp 4, skytteligan eller bottenstriden!

Här guidar vi dig till den engelska fotbollssäsongen 2024/25 och ger dig bra tips att ha tillhands när du bettar på Premier League.

Tippa långtidsspel på Premier League säsongen 2024/25

Vi närmar oss säsongsstart i England och redan nu kan du spela långtidsspel på vem som vinner Premier League. Det är mycket som talar för att Manchester City kommer tillhöra toppen även denna säsong och till och med kamma hem sin femte raka titel. Däremot är vinnaroddsen på Man City lite högre än de vi sett inför tidigare säsonger. Arsenal och Liverpool var de stora konkurrenterna den gångna säsongen och enligt oddsen är dessa lag Man Citys främsta utmanare om titeln 2024/2025. 

Chelsea, Manchester United och Newcastle är andra lag som förmodligen kommer att vara med i den övre halvan av tabellen. Dessa lag är intressanta att spana in om du funderar på att betta på exempelvis topp 4, nedflyttning eller liknande odds på Premier League långtidsspel. Kika gärna in NordicBets utbud som består av många underhållande PL-odds!

Vem vinner Premier League 2024/25 – aktuella odds (NordicBet)

Manchester City 2.10
Arsenal 2.85
Liverpool 8.00
Chelsea 20.00
Manchester United 25.00

Odds på nedflyttat lag (NordicBet)

Leicester 1.40
Ipswich 1.70
Southampton 2.35
Everton 3.00
Nottingham Forest 3.00

Datum för Premier League premiären 2024/25

Säsongen drar igång fredagen den 16 augusti då Manchester United tar emot Fulham hemma. Det är dagens enda match, men efterföljande lördag och söndag spelas ytterligare åtta matcher. Bland annat omgångens höjdpunkt, nämligen matchen mellan Chelsea och Manchester City. Den första omgångens sista match äger rum på måndagen den 19 augusti. 

Reflektioner om favoriter inför Premier League 2024/25

Det är knappast förvånande att Manchester City återigen är favorit att vinna Premier League efter att ha dominerat ligan under de senaste säsongerna. Guardiola har skapat ett lagbygge som verkar omöjligt att stoppa. Men nu är det hög kvalitet i den engelska ligan och jag tror vi har en spännande säsong framför oss.

Oddsen talar för att det bara är Liverpool och Arsenal som kan utmana, men jag tror andra lag kommer trappa upp. Chelsea vill tillbaka till toppen och Newcastle är ett lag i medvind. Sen är det även intressant med nykomlingar som Ipswich. De kommer inte ha med toppstriden att göra, men det blir intressant att se hur de kan “röra om” i den övriga delen av tabellen.

Mitt tips är att köra på ett tidigt långtidsspel, men prova gärna oddsmarknader som skytteliga. Här är återigen namn som Haaland (Man City), Watkins (Aston Villa) och Salah (Liverpool) intressanta. Men även svenska Isak i Newcastle skulle kunna vinna Premier Leagues skytteliga 2024/25. 

Skribent: Karin

Jag hjälper dig att ha koll på det senaste i sportens värld, inte minst marknadens bäst odds. Personligen är jag sportintresserad på bred front och följer det mesta som spelas med boll och puck. Boxning är också en favorit, liksom motorsport där jag helst kikar på F1. Oavsett det är seriematcher, turneringar eller mästerskap delar jag med mig av användbara speltips som är till underlag för ditt bettande.

Skriven den 17 juli, 2024